Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
 
  The effect of dietary cooked potato flake on performance of broilers and on litter quality
 
 
Titel: The effect of dietary cooked potato flake on performance of broilers and on litter quality
Auteur: Whittemore, C. T.
Moffat, I. W.
Taylor, A. G.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 16 (1975) nr. 2 pagina's 115-120
Jaar: 1975-03
Inhoud: 1. Broiler chicks, reared on litter, were given diets containing either 40% maize, 40% cooked potato flake, or 20% of each, in crumb form ad libitum from 1 to 21 d and 21 to 63 d in five dietary treatments. 2. Birds receiving the diet with 40% cooked potato flake grew more slowly than birds receiving the other diets during both periods but their food consumption was the same. 3. Including cooked potato flake in diets decreased the dry matter of the litter: with 40% in the diet the litter dry matter was decreased to 26% in 49 d at a stocking rate of 11 birds/m2. 4. If the litter was kept dry, 20% of cooked potato flake was found to be an acceptable inclusion rate for broiler diets.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland