Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The nutritive value of triticale and rye for the laying hen
 
 
Titel: The nutritive value of triticale and rye for the laying hen
Auteur: McNab, J. M.
Shannon, D. W. F.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 16 (1975) nr. 1 pagina's 9-15
Jaar: 1975-01
Inhoud: 1. The crude compositions of samples of triticale and rye are given together with more detailed analyses for the protein and carbohydrate fractions. 2. By regression analysis of absorption on intake, the true digestibilities of the crude protein, using colostomised birds, were calculated to be 85.2 and 72.0%, those of the crude fat 94.4 and 89.7% and those of the carbohydrate 82.0 and 75.5% for triticale and rye respectively. 3. The classical metabolisable energy values of the triticale and rye samples were found to be 14.08 and 12.51 MJ/kg (3.36 and 2.99 Mcal/kg) respectively. 4. It is concluded that triticale is a better food source for the chicken than either wheat or rye.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland