Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The control of egg production using a low-sodium diet
 
 
Titel: The control of egg production using a low-sodium diet
Auteur: Whitehead, C. C.
Shannon, D. W. F.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 15 (1974) nr. 5 pagina's 429-434
Jaar: 1974-09
Inhoud: Experiments have shown that egg production can be controlled by using a low-sodium diet. When a diet containing 0.038% sodium was fed to birds prior to point of lay, egg production was severely restricted. When this diet was fed to hens already in lay, production ceased but the subsequent feeding of an adequate diet resulted in rapid re-attainment of production to a level higher than that of normally-fed birds. There were also improvements in egg and shell quality. Birds fed on the low-sodium diet remained in good condition and mortality did not increase.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland