Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The effect of post-mortem storage on the water-soluble proteins of breast muscles of uneviscerated pheasant and chicken carcasses
 
 
Titel: The effect of post-mortem storage on the water-soluble proteins of breast muscles of uneviscerated pheasant and chicken carcasses
Auteur: Jones, J. M.
Ezzard, Caroline C. L.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 15 (1974) nr. 1 pagina's 141-143
Jaar: 1974-01
Inhoud: Electropherograms, obtained by polyacrylamide gel electrophoresis, of water-soluble proteins extracted from the breast muscles of uneviscerated pheasant and chicken carcasses which had been stored at 10 °C were compared. The results indicated that chicken muscle proteins remained largely unchanged, while marked changes occurred in pheasant muscle proteins especially after 10 d post-mortem.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland