Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological aspects of poultry processing
 
 
Titel: Microbiological aspects of poultry processing
Auteur: Patterson, J. T.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 12 (1971) nr. 2 pagina's 197-203
Jaar: 1971-04
Inhoud: The microbiological condition of poultry carcasses is shown to be influenced by the general hygiene in the processing plant which is largely determined by (i) the quality of the raw materials, (ii) the design of plant and buildings, (iii) personal hygiene and (iv) cleaning efficiency. The standard of hygiene is dealt with under (i) assessment of contamination on surfaces, (ii) estimation of contamination on carcasses, including bacteria of public health significance and (iii) other measurements of value. Microbiological sampling of surfaces and carcasses is discussed and standards are suggested for water supplies, surfaces and carcasses. Data are presented from 430 frozen eviscerated carcasses sampled over the period of 12 months from a large processing plant.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland