Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 175 van 196 gevonden artikelen
 
 
  The influence of factory processing on the development of rigor in the breast muscle of broilers
 
 
Titel: The influence of factory processing on the development of rigor in the breast muscle of broilers
Auteur: Grey, T. C.
Jones, J. M.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 18 (1977) nr. 6 pagina's 671-674
Jaar: 1977-11
Inhoud: 1. The time course of rigor in broiler chicken breast muscle during factory processing was studied. 2. The texture of the breast muscle was compared with some of the major biochemical constituents at different stages of processing. 3. It was shown that rigor was still developing when the carcass was chilled. Subsequent blast freezing and thawing of chickens resulted in the muscle becoming considerably more tender.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 175 van 196 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland