Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Different Preservation Methods for High-Moisture Barley on Feeding Value for Broiler Chickens
 
 
Titel: Effect of Different Preservation Methods for High-Moisture Barley on Feeding Value for Broiler Chickens
Auteur: Svihus, Birger
Selmer-Olsen, Ingvar
Bråthen, Erland
Verschenen in: Acta agriculturae Scandinavica. Section A, Animal science
Paginering: Jaargang 45 (1995) nr. 4 pagina's 252-259
Jaar: 1995-11-01
Inhoud: High-moisture barley was preserved anaerobically by ensiling using different additives, aerobically with propionic acid, or by drying. Chemical composition, feeding value and effect on physiological parameters in broiler chickens were studied. The content of true protein, total amino acids, total β-glucans and the viscosity were reduced when barley was stored in the moist stage. Anaerobic storage, which produced lactic acid and ethanol by fermentation, caused the strongest reduction. High-moisture barley reduced feed:grain ratio compared with dry barley, the difference being significant (p < 0.05) for the anaerobically stored barley in one experiment. Feeding high-moisture barley tended to reduce the relative weight of the digestive tract, and owing to less sticky droppings the cleanness of the cages and feathers was significantly improved (p < 0.05).
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland