Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Traditional Fermentation and Malting on Phytic Acid and Mineral Availability from Sorghum (Sorghum Bicolor) and Finger Millet (Eleusine Coracana) Grain Varieties Grown in Kenya
 
 
Titel: Effect of Traditional Fermentation and Malting on Phytic Acid and Mineral Availability from Sorghum (Sorghum Bicolor) and Finger Millet (Eleusine Coracana) Grain Varieties Grown in Kenya
Auteur: Makokha, Anselimo O.
Oniang'o, Ruth K.
Njoroge, Simon M.
Kamar, Oliver K.
Verschenen in: Food and nutrition bulletin
Paginering: Jaargang 23 (2002) nr. 3_suppl1 pagina's 241-245
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage CA: Los Angeles, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland