Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Reviews : FOOD SCIENCE: A CHEMICAL APPROACH. By Brian A. Fox and Alan C. Cameron. University of London Press Limited. London: 1970. (2nd Edition, Unibook.) Pp. 381. Price £1.75. (Boards Edition £2.45.)
 
 
Titel: Reviews : FOOD SCIENCE: A CHEMICAL APPROACH. By Brian A. Fox and Alan C. Cameron. University of London Press Limited. London: 1970. (2nd Edition, Unibook.) Pp. 381. Price £1.75. (Boards Edition £2.45.)
Auteur: Berry, W.T.C.
Verschenen in: Health education journal
Paginering: Jaargang 31 (1972) nr. 1 pagina's 128-128
Jaar: 1972-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland