Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of Free Fatty Acid Content of Olive-Pomace Oil by Enzymatic Glycerolysis
 
 
Titel: Reduction of Free Fatty Acid Content of Olive-Pomace Oil by Enzymatic Glycerolysis
Auteur: Fadiloğlu, S.
Çiftçi, O. N.
Göğüş, F.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 9 (2003) nr. 1 pagina's 11-15
Jaar: 2003-02
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland