Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Water Content on the Thermal Inactivation Kinetics of Horseradish Peroxidase Freeze-Dried from Alkaline pH
 
 
Titel: Effect of Water Content on the Thermal Inactivation Kinetics of Horseradish Peroxidase Freeze-Dried from Alkaline pH
Auteur: Lemos, M. A.
Oliveira, J. C.
Saraiva, J. A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 7 (2001) nr. 5 pagina's 393-398
Jaar: 2001-10
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland