Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Note. Comparison of Two Rapid Methods of Lipoxygenase Assay in Blanched Green Peas, Green Beans and Potatoes
 
 
Titel: Note. Comparison of Two Rapid Methods of Lipoxygenase Assay in Blanched Green Peas, Green Beans and Potatoes
Auteur: Garrote, R. L.
Bertone, R. A.
Silva, E. R.
Avalle, A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 7 (2001) nr. 2 pagina's 171-175
Jaar: 2001-04
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland