Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Note. Influence of texture and type of hydrocolloid on perception of basic tastes in carrageenan and gellan gels Nota. Influencia de la textura y del tipo de hidrocoloide en la percepción de los gustos fundamentales en geles de carragenato y de gelana |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |