Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of applesauce in a low-fat bologna-type product Empleo del pure de manzana en la elaboración de productos del tipo mortadela
 
 
Titel: Utilization of applesauce in a low-fat bologna-type product Empleo del pure de manzana en la elaboración de productos del tipo mortadela
Auteur: Sánchez-Escalante, A.
Torrescano, G.
Camou, J.P.
Ballesteros, M.N.
González-Méndez, N.F.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 5 pagina's 379-386
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland