Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Nota. Efecto de la historia térmica en la gelificación de pasta fresca de jurel (T. murphyi) tipo surimi Note. Effect of thermal history on the gelation of horse mackerel (T. murphyi) raw paste surimi-type
 
 
Titel: Nota. Efecto de la historia térmica en la gelificación de pasta fresca de jurel (T. murphyi) tipo surimi Note. Effect of thermal history on the gelation of horse mackerel (T. murphyi) raw paste surimi-type
Auteur: Aguilera, J.M.
Ortiz, J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 4 pagina's 323-329
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland