Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Bookreviews : Aceites y grasas alimentarios. Tecnología, utilización y nutrición. H. Lawson. Traducido por Dr Francisco Javier Carballo García. Publicado 1999 por Editorial Acribia, S.A. Royo 23,50006 Zaragoza, España. XI + 333 pp. ISBN 84 200 0880
 
 
Titel: Bookreviews : Aceites y grasas alimentarios. Tecnología, utilización y nutrición. H. Lawson. Traducido por Dr Francisco Javier Carballo García. Publicado 1999 por Editorial Acribia, S.A. Royo 23,50006 Zaragoza, España. XI + 333 pp. ISBN 84 200 0880
Auteur:
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 1 pagina's 76-76
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland