Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effects of preheating temperature, moisture, and sodium metabisulfite content on quality of noodles prepared from maize flour or meal / Efecto de la temperatura de precalentamiento, humedad y contenido de metabisulfito de sodio en la calidad de fideos de harina o de sémola de maíz
 
 
Titel: Effects of preheating temperature, moisture, and sodium metabisulfite content on quality of noodles prepared from maize flour or meal / Efecto de la temperatura de precalentamiento, humedad y contenido de metabisulfito de sodio en la calidad de fideos de harina o de sémola de maíz
Auteur: Waniska, R.D.
Yi, T.
Lu, J.
Xue-Ping, L.
Xu, W.
Lin, H.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 4 pagina's 339-346
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland