Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Unsaponifiable fraction and n-alkane profile of subcutaneous fat from Iberian ham / Fracción insaponificable y perfil de los n-alcanos de la grasa subcutánea del jamón Ibérico
 
 
Titel: Unsaponifiable fraction and n-alkane profile of subcutaneous fat from Iberian ham / Fracción insaponificable y perfil de los n-alcanos de la grasa subcutánea del jamón Ibérico
Auteur: Tejeda, J.F.
Antequera, T.
Ruiz, J.
Cava, R.
Ventanas, J.
García, C.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 3 pagina's 229-233
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland