Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Minimally processed papaya by vacuum osmotic dehydration (VOD) techniques / Papaya mínimamente procesada mediante técnicas de deshidratación osmótica al vacío (VOD)
 
 
Titel: Minimally processed papaya by vacuum osmotic dehydration (VOD) techniques / Papaya mínimamente procesada mediante técnicas de deshidratación osmótica al vacío (VOD)
Auteur: Tapia, M.S.
López-Malo, A.
Consuegra, R.
Corte, P.
Welti-Chanes, J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 1 pagina's 41-49
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland