Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Cambios microestructurales del almidón de Canavalia ensiformis modificado por métodos térmicos / Microstructural changes of Canavalia ensiformis starch modified by thermal methods
 
 
Titel: Cambios microestructurales del almidón de Canavalia ensiformis modificado por métodos térmicos / Microstructural changes of Canavalia ensiformis starch modified by thermal methods
Auteur: Rincón Carlés, A.M.
Pérez Sira, E.E.
González Parada, Z.M.
Rodríguez González, P.J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 1 pagina's 31-40
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland