Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Bookreviews : Math Concepts for Food Engineering. Editado por R.W. Hartel, T.A. Howell, Jr. y Y. D.B. Hyslop. Publicado en 1997 por Technomic Publishing Company, Inc., 851 New Holland Avenue, Box 3535 Lancaster, Pennsylvania 17604 USA. IX + 177 pp., ISBN 1 56676 564 1
 
 
Titel: Bookreviews : Math Concepts for Food Engineering. Editado por R.W. Hartel, T.A. Howell, Jr. y Y. D.B. Hyslop. Publicado en 1997 por Technomic Publishing Company, Inc., 851 New Holland Avenue, Box 3535 Lancaster, Pennsylvania 17604 USA. IX + 177 pp., ISBN 1 56676 564 1
Auteur: Mateu, A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 4 (1998) nr. 4 pagina's 292-293
Jaar: 1998-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland