Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Bookreview : Hydrocollois Applications. Gum Technology in the Food and Other Industries. A. Nussinovitch. Publicado en 1997 por Chapman & Hall, 2-6 Boundary Road, London SE1 8HN, UK. + 354 pp., ISBN 0412 62120 7
 
 
Titel: Bookreview : Hydrocollois Applications. Gum Technology in the Food and Other Industries. A. Nussinovitch. Publicado en 1997 por Chapman & Hall, 2-6 Boundary Road, London SE1 8HN, UK. + 354 pp., ISBN 0412 62120 7
Auteur: Fiszman, S.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 4 (1998) nr. 2 pagina's 133-133
Jaar: 1998-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland