Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pregrinding and extrusion on quality of corn tortilla flour Efectos de la premolienda y la extrusión sobre la calidad de harina de maíz para tortillas
 
 
Titel: Effects of pregrinding and extrusion on quality of corn tortilla flour Efectos de la premolienda y la extrusión sobre la calidad de harina de maíz para tortillas
Auteur: del Valle, F.R.
Loo, H.
Arce, M.A.
Clason, D.
Sánchez-Lucero, M.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 3 (1997) nr. 5 pagina's 343-349
Jaar: 1997-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland