Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Book reviews : Microscopía de los alimentos. Manual de métodos prácticos utilizando la microscopia óptica. Olga Flint. Traducido al español por J.M. Peiró Esteban. Publicado en 1996 por Editorial Acribia, Royo 23, 50006 Zaragoza, España. xiv +131 pp., ISBN 84 200 0816 8
 
 
Titel: Book reviews : Microscopía de los alimentos. Manual de métodos prácticos utilizando la microscopia óptica. Olga Flint. Traducido al español por J.M. Peiró Esteban. Publicado en 1996 por Editorial Acribia, Royo 23, 50006 Zaragoza, España. xiv +131 pp., ISBN 84 200 0816 8
Auteur: Lluch, M.A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 3 (1997) nr. 4 pagina's 303-303
Jaar: 1997-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland