Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Effect of barrel temperature and feed moisture on protein quality in pre-cooked Kabuli chickpea, sorghum, and maize flours
 
 
Titel: Effect of barrel temperature and feed moisture on protein quality in pre-cooked Kabuli chickpea, sorghum, and maize flours
Auteur: Wang, Shuyang
Nosworthy, Matthew G
House, James D
Niefer, Shannon-Hood
Nickerson, Michael T
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 26 () nr. 3 pagina's 265-274
Jaar: 2020-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland