Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of autochthonous cultures to improve the cheese flavor: A case study in hard cheese model
 
 
Titel: Evaluation of autochthonous cultures to improve the cheese flavor: A case study in hard cheese model
Auteur: Cuffia, Facundo
Bergamini, Carina V
Hynes, Érica R
Wolf, Irma V
Perotti, María C
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 26 () nr. 2 pagina's 173-184
Jaar: 2020-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland