Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Sensory impact of three different conching times on white chocolates with spray-dried and freeze-dried açai (Euterpe oleracea)
 
 
Titel: Sensory impact of three different conching times on white chocolates with spray-dried and freeze-dried açai (Euterpe oleracea)
Auteur: Augusto, PPC
Vissotto, FZ
Bolini, HMA
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 6 pagina's 480-490
Jaar: 2019-09
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland