Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Shelf life extension of mozzarella cheese contaminated with Penicillium spp. using the antifungal compound ɛ-polylysine
 
 
Titel: Shelf life extension of mozzarella cheese contaminated with Penicillium spp. using the antifungal compound ɛ-polylysine
Auteur: Luz, C
Torrijos, R
Quiles, JM
Mañes, J
Meca, G
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 4 pagina's 295-302
Jaar: 2019-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland