Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high hydrostatic pressure on the overall quality of Pêra-Rio orange juice during shelf life
 
 
Titel: Effects of high hydrostatic pressure on the overall quality of Pêra-Rio orange juice during shelf life
Auteur: Spira, Paz
Bisconsin-Junior, Antonio
Rosenthal, Amauri
Monteiro, Magali
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 6 pagina's 507-518
Jaar: 2018-09
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland