Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Development of food emulsions containing an advanced performance xanthan gum by microfluidization technique
 
 
Titel: Development of food emulsions containing an advanced performance xanthan gum by microfluidization technique
Auteur: Santos, J
Calero, N
Muñoz, J
Cidade, MT
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 5 pagina's 373-381
Jaar: 2018-07
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland