Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Changes in microbial growth, carotenoids, and water-soluble tannin content of ripe persimmon beverage after ultra-high pressure treatment
 
 
Titel: Changes in microbial growth, carotenoids, and water-soluble tannin content of ripe persimmon beverage after ultra-high pressure treatment
Auteur: Kim, Gi-Chang
Kim, Sang-Bum
Kim, Jin-Sook
Kim, Kyung-Mi
Choi, Song-Yi
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 4 pagina's 351-360
Jaar: 2018-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland