Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Preservation of bioactive compounds of a green vegetable smoothie using short time–high temperature mild thermal treatment
 
 
Titel: Preservation of bioactive compounds of a green vegetable smoothie using short time–high temperature mild thermal treatment
Auteur: Castillejo, Noelia
Martínez-Hernández, Ginés Benito
Monaco, Kamila
Gómez, Perla A
Aguayo, Encarna
Artés, Francisco
Artés-Hernández, Francisco
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 1 pagina's 46-60
Jaar: 2017-01
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland