Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of process technology on the nutritional, functional, and physical quality of grapefruit powder
 
 
Titel: Effect of process technology on the nutritional, functional, and physical quality of grapefruit powder
Auteur: Agudelo, C
Igual, M
Camacho, MM
Martínez-Navarrete, N
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 1 pagina's 61-74
Jaar: 2017-01
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland