Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat-moisture treatment on the structural, physicochemical, and rheological characteristics of arrowroot starch
 
 
Titel: Effect of heat-moisture treatment on the structural, physicochemical, and rheological characteristics of arrowroot starch
Auteur: Pepe, Larissa S
Moraes, Jaqueline
Albano, Kivia M
Telis, Vânia RN
Franco, Célia ML
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 22 (2016) nr. 3 pagina's 256-265
Jaar: 2016-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland