Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of composition and emulsifying properties of MFGM materials prepared from different dairy sources by microfiltration
 
 
Titel: A comparison of composition and emulsifying properties of MFGM materials prepared from different dairy sources by microfiltration
Auteur: Miocinovic, Jelena
Le Trung, Thien
Fredrick, Eveline
Van der Meeren, Paul
Pudja, Predrag
Dewettinck, Koen
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 20 (2014) nr. 6 pagina's 441-451
Jaar: 2014-09
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland