Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
 
  The effects of cooking on extractable tannin, phytate, sugars and mineral solubility in some improved Nigerian legume seeds/Efectos de la cocción sobre los taninos, fitato, azúcares y solubilidad mineral de algunas legumbres nigerianas
 
 
Titel: The effects of cooking on extractable tannin, phytate, sugars and mineral solubility in some improved Nigerian legume seeds/Efectos de la cocción sobre los taninos, fitato, azúcares y solubilidad mineral de algunas legumbres nigerianas
Auteur: Adewusi, S.R.A.
Falade, O.S.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 2 (1996) nr. 4 pagina's 231-239
Jaar: 1996-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland