Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Review : Achievements, needs and perspectives in dry-cured ham technology: the example of Parma ham/ Revisión: Avances, necesidades y perspectivas de la tecnología del jamón curado: el ejemplo del jamón de Parma
 
 
Titel: Review : Achievements, needs and perspectives in dry-cured ham technology: the example of Parma ham/ Revisión: Avances, necesidades y perspectivas de la tecnología del jamón curado: el ejemplo del jamón de Parma
Auteur: Parolari, G.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 2 (1996) nr. 2 pagina's 69-78
Jaar: 1996-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland