Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Review : Achievements, needs and perspectives in dry-cured ham technology: the example of Parma ham/ Revisión: Avances, necesidades y perspectivas de la tecnología del jamón curado: el ejemplo del jamón de Parma |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |