Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
BookReviews : Microbiologia Alimentaria. 2. Fermentaciones Industriales. Coordinadores C. M. Bourgeois y J.P Larpent. Traducido por José Antonio Beltrán Gracia. Publicado en 1995 por Editorial Acribia, S.A. Royo, 23 50006 Zaragoza. XIX + 366 pp., ISBN 54-200-0784-6 |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |