Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Linear viscoelastic behaviour of oil-in-water food emulsions stabilised by tuna-protein isolates
 
 
Titel: Linear viscoelastic behaviour of oil-in-water food emulsions stabilised by tuna-protein isolates
Auteur: Ruiz-Márquez, D
Partal, P
Franco, JM
Gallegos, C
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. 1 pagina's 3-10
Jaar: 2013-02
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland