Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of antioxidant, rheological, physical and sensorial properties of wheat flour dough and cake containing turmeric powder
 
 
Titel: Evaluation of antioxidant, rheological, physical and sensorial properties of wheat flour dough and cake containing turmeric powder
Auteur: Park, SH
Lim, HS
Hwang, SY
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 18 (2012) nr. 5 pagina's 435-443
Jaar: 2012-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland