Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Amino acid composition and antioxidant activities of hydrolysates and peptide fractions from porcine collagen
 
 
Titel: Amino acid composition and antioxidant activities of hydrolysates and peptide fractions from porcine collagen
Auteur: Ao, Jing
Li, Bo
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 18 (2012) nr. 5 pagina's 425-434
Jaar: 2012-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland