Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant properties, chemical composition and nutritional value of Terfezia boudieri (Chatin) from Turkey
 
 
Titel: Antioxidant properties, chemical composition and nutritional value of Terfezia boudieri (Chatin) from Turkey
Auteur: Dundar, A
Yesil, O Faruk
Acay, H
Okumus, V
Ozdemir, S
Yildiz, A
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 18 (2012) nr. 4 pagina's 317-328
Jaar: 2012-08
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland