Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Obtaining and storage of ready-to-use segments from traditional orange obtained by enzymatic peeling
 
 
Titel: Obtaining and storage of ready-to-use segments from traditional orange obtained by enzymatic peeling
Auteur: Sanchez-Bel, P.
Egea, I.
Serrano, M.
Romojaro, A.
Pretel, M.T.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 18 (2012) nr. 1 pagina's 63-72
Jaar: 2012-02
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland