Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Changes in Phenolic Compounds of Aragón Red Wines During Alcoholic Fermentation
 
 
Titel: Changes in Phenolic Compounds of Aragón Red Wines During Alcoholic Fermentation
Auteur: Puértolas, E.
Álvarez, I.
Raso, J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 17 (2011) nr. 2 pagina's 77-86
Jaar: 2011-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland