Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the Olive Oil from Three Potentially Interesting Varieties from Aragon (Spain)
 
 
Titel: Characterization of the Olive Oil from Three Potentially Interesting Varieties from Aragon (Spain)
Auteur: Benito, M.
Oria, R.
Sánchez-Gimeno, A.C.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 16 (2010) nr. 6 pagina's 523-530
Jaar: 2010-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 6 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland