Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of the Griddling Process of Kpejigaou (a Traditional Low Fat Nutritious Cowpea Food) Using Response Surface Methodology
 
 
Titel: Optimization of the Griddling Process of Kpejigaou (a Traditional Low Fat Nutritious Cowpea Food) Using Response Surface Methodology
Auteur: Amonsou, E.
Sakyi-Dawson, E.
Saalia, F.
Sefa-Dedeh, S.
Abbey, L.D.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 16 (2010) nr. 4 pagina's 351-356
Jaar: 2010-08
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland