Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying Properties of Chemically Deamidated Corn (Zea Mays) Gluten Meal
 
 
Titel: Emulsifying Properties of Chemically Deamidated Corn (Zea Mays) Gluten Meal
Auteur: Flores, I.
Cabra, V.
Quirasco, M.C.
Farres, A.
Galvez, A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 16 (2010) nr. 3 pagina's 241-250
Jaar: 2010-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland