Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant Potential of Chestnut (Castanea sativa L.) and Almond (Prunus dulcis L.) By-products
 
 
Titel: Antioxidant Potential of Chestnut (Castanea sativa L.) and Almond (Prunus dulcis L.) By-products
Auteur: Barreira, J.C.M.
Ferreira, I.C.F.R.
Oliveira, M.B.P.P.
Pereira, J.A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 16 (2010) nr. 3 pagina's 209-216
Jaar: 2010-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland