Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Quality Changes During Storage of Minced Fish Products Containing Dietary Fiber and Fortified with ω3 Fatty Acids
 
 
Titel: Quality Changes During Storage of Minced Fish Products Containing Dietary Fiber and Fortified with ω3 Fatty Acids
Auteur: Cardoso, C.
Mendes, R.
Pedro, S.
Vaz-Pires, P.
Nunes, M.L.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 16 (2010) nr. 1 pagina's 31-42
Jaar: 2010-02
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland