Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Natural Stabilised Pork Haem Pigment on the Colour, Colour Stability and Texture of Cooked Hams from Pale, Soft and Exudative Meat
 
 
Titel: Effect of Natural Stabilised Pork Haem Pigment on the Colour, Colour Stability and Texture of Cooked Hams from Pale, Soft and Exudative Meat
Auteur: Oliver, M. A.
Polo, J.
Panella, N.
Arnau, J.
Contreras, M.
Morera, S.
Ruiz, J.
Gil, M.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 15 (2006) nr. 5 pagina's 429-435
Jaar: 2006-10
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland